Over Fysiotherapie Waddinxveen

Over ons

Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een vrij toegankelijke praktijk voor iedereen. Door een goede samenwerking met u en/of andere zorgprofessionals streven wij een zo optimaal mogelijk behandelresultaat na.

Fysiotherapie Waddinxveen heeft sinds 1 oktober 2019 plek genomen in sportschool Club Den Edel. De praktijk beschikt over twee ruime behandelruimtes, waarbij alle apparatuur in de sportschool gebruikt mag worden voor revalidatie of training. Denk hierbij aan een functionele trainingsruimte, fitnessapparatuur, cardioapparaten en meer.

Momenteel bestaat uit het team uit twee ambitieuze fysiotherapeuten die constant bezig zijn met bijscholen. Door deze actuele kennis kunnen wij u helpen van allerlei klachten af te komen.

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar in de sportschool met een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Het team

Kevin Colla
Eigenaar / Fysiotherapeut

Kevin Colla

Kevin (1989) is sinds 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Hij is destijds in zijn afstudeerjaar (2016/2017) gaan werken bij (SBV) Excelsior Rotterdam als fysio van de jeugdopleiding. In 2017 is Kevin ook voor FysioBeter gaan werken en is later (oktober 2019) doorgestart als eigenaar van Fysiotherapie Waddinxveen. Sinds 2018 is Kevin ook verbonden aan (cvv) Be Fair, waar hij elke zaterdagochtend een inloopspreekuur heeft voor de leden van Be Fair.

Hidekazu ‘Hide’ Kuwabara
Fysiotherapeut

Hidekazu ‘Hide’ Kuwabara

Hide (1991) is sinds 2013 afgestudeerd aan de Yokohama Rehabilitatie Universiteit in Japan. Na een jaar werken in Japan heeft Hide de keuze gemaakt om te emigreren naar Nederland om bij een betaalde voetbal organisatie te gaan werken. Zo heeft hij bij Almere City en SBV Excelsior Rotterdam in de jeugdopleiding gewerkt (2014-2019). Hiernaast werkte Hide ook bij de Nederlandse Judobond (2017-2019).
Sinds 2019 is Hide verbonden aan Sint Truiden VV in Belgiƫ waar hij werkt bij het 1e elftal. Daarnaast is Hide ook begonnen met werken bij FysiotherapieWaddinxveen.
Hide is op maandag en vrijdag in de praktijk aanwezig.
Voor direct een afspraak bij Hide:
E-mail: hide@fysio-waddinxveen.nl
Tel: 0640066580

Wij werken graag met u samen om weer pijnvrij door het leven te gaan. Maak direct een afspraak.