Over Fysiotherapie Waddinxveen

Over ons

Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een vrij toegankelijke praktijk voor iedereen. Door een goede samenwerking met u en/of andere zorgprofessionals streven wij een zo optimaal mogelijk behandelresultaat na.

Fysiotherapie Waddinxveen heeft sinds 1 oktober 2019 plek genomen in sportschool Club Den Edel. De praktijk beschikt over twee ruime behandelruimtes, waarbij alle apparatuur in de sportschool gebruikt mag worden voor revalidatie of training. Denk hierbij aan een functionele trainingsruimte, fitnessapparatuur, cardioapparaten en meer.

Momenteel bestaat uit het team uit de eigenaar Kevin. 

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar in de sportschool met een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Het team

Kevin Colla
Eigenaar / Fysiotherapeut

Kevin Colla

Kevin (1989) is sinds 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Hij is destijds in zijn afstudeerjaar (2016/2017) gaan werken bij SBV Excelsior Rotterdam als fysio van de jeugdopleiding tot oktober 2020.
Sinds 2018 is de praktijk ook verbonden aan (cvv) Be Fair, waar elke zaterdagochtend een inloopspreekuur is voor de leden van Be Fair.

In 2017-2019 heeft Kevin voor FysioBeter gewerkt en in oktober 2019 is de praktijk overgenomen en is de naam veranderd naar Fysiotherapie Waddinxveen.

Kevin heeft veel ervaring opgedaan in het behandelen van veel voorkomende klachten tijdens het voetballen. Denk hierbij aan spier/pees problematiek, klachten tijdens het sporten in de groei, overbelastingsklachten, hardloopklachten. Daarnaast heeft Kevin in 2018 “Dryneedling” gevolgd en is hij gecertificeerd “Gecombineerde Leefstijl Interventie” coach.
“Ik werk graag met je samen om een gezondere leefstijl op te bouwen of waar nodig dat zetje te geven in de goede richting die je al bent ingeslagen”.

Wij werken graag met u samen om weer pijnvrij door het leven te gaan. Maak direct een afspraak.