Over Fysiotherapie Waddinxveen

Over ons

Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een vrij toegankelijke praktijk voor iedereen. Door een goede samenwerking met u en/of andere zorgprofessionals streven wij een zo optimaal mogelijk behandelresultaat na.

Fysiotherapie Waddinxveen heeft sinds 1 oktober 2019 plek genomen in sportschool Club Den Edel. De praktijk beschikt over twee ruime behandelruimtes, waarbij alle apparatuur in de sportschool gebruikt mag worden voor revalidatie of training. Denk hierbij aan een functionele trainingsruimte, fitnessapparatuur, cardioapparaten en luxe kleedruimten.

Momenteel bestaat uit het team uit Kevin en Anouk. 

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar in de sportschool met een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Het team

Anouk van Dijk

Anouk van Dijk

Hallo! Mijn naam is Anouk van Dijk. Ik kom uit Waddinxveen en ik ben net afgestudeerd als fysiotherapeut (2022) aan de Hogeschool Utrecht.
Ik werk nu een jaar bij Fysiotherapie Waddinxveen. Ik heb bovenop mijn diploma een extra differentiatie binnen de psychosomatische fysiotherapie. Het effect van emoties, gedrag en de invloed van bijvoorbeeld stress op gezondheid en/of blessures liggen dus ook binnen mijn interessegebied. Als gepassioneerd fysiotherapeute streef ik ernaar om nauwgezet in te spelen op de unieke zorgbehoeften van de inwoners van Waddinxveen, en hen te ondersteunen in hun streven naar een gezonder en actiever leven.
Zelf houd ik van wandelen en hiken. Het liefst in de bergen in Oostenrijk. 

Ervaring

Ik ben nieuwsgierig en ik houd ervan om nieuwe dingen te leren. Mede hierdoor heb ik mij twee seizoenen (2021-2023) ingezet als (sport)verzorgster bij de Herenselectie van (cvv) Be fair. Hier heb ik ervaring opgedaan met verschillende blessures aan het bewegingsapparaat, zoals: knie, bovenbeen, hamstring of enkel.
Ik ben geïnteresseerd in sport- en gespecialiseerde orthopedische revalidatie.

Ik werk maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Kevin Colla

Kevin Colla

Hallo! Mijn naam is Kevin Colla en ik ben fysiotherapeut en de eigenaar van Fysiotherapie Waddinxveen.
Ik ben sinds 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Tijdens mijn afstudeerjaar (2016/2017) kon ik al gaan werken bij SBV Excelsior Rotterdam als fysiotherapeut van de jeugdopleiding. Hier heb ik veel mooie ervaringen op gedaan, met bijvoorbeeld toernooien in Noord-Ierland, Polen en Israël. Dit heb ik met veel plezier gedaan tot oktober 2020.

In 2017-2019 heb ik voor FysioBeter gewerkt en in 2019 kon ik de praktijk overnemen. De naam is toen veranderd naar Fysiotherapie Waddinxveen.

Ervaring

Door mijn ervaring in het betaald voetbal heb ik veel geleerd over (voetbal)blessures. Denk hierbij aan spier/pees problematiek, klachten tijdens het sporten in de groei, overbelastingsklachten en kruisbandrevalidatie.
De afgelopen jaren heb ik in de praktijk veel reguliere klachten verholpen, waaronder knie- en heupprotheses, nek/schouderklachten, kruisbandrevalidaties, achillespeesrupturen en allerlei andere klachten aan het bewegingsapparaat.
“Ik werk graag met je samen om een gezondere leefstijl op te bouwen of waar nodig dat zetje te geven in de goede richting die je al bent ingeslagen”.

Be Fair

Sinds 2019 is de praktijk verbonden aan (cvv) Be Fair, waar wekelijks een gratis inloopspreekuur is voor alle leden van de vereniging. Tijdens dit inloopspreekuur vertellen we je graag wat voor blessure je hebt, of je hiermee kunt doorvoetballen of dat het verstandiger is om bij ons in de praktijk te revalideren.

Wij werken graag met u samen om weer pijnvrij door het leven te gaan. Maak direct een afspraak