Tarieven fysiotherapie

Pakketten Fysiotherapie*

Tarieven fitness & training door een fysiotherapeut (45 en 60 minuten)

De eerste afspraak bestaat uit een intake en een lichamelijk onderzoek. Zo brengen wij uw hulpvraag in kaart en onderzoeken we het probleem.

De eerste afspraak bestaat uit een intake en een lichamelijk onderzoek. Zo brengen wij uw hulpvraag in kaart en onderzoeken we het probleem. U heeft een verwijsbrief van de huisarts of medisch specialist gekregen.

Dit is een regulier zitting in de praktijk waarbij we de verschillende fase’s van het behandelplan doorlopen. Dit kan behandelen op de bank zijn of oefeningen uitvoeren.

De eerste afspraak bestaat uit een intake en een lichamelijk onderzoek. Zo brengen wij uw hulpvraag in kaart en onderzoeken we het probleem. Dit vindt bij u thuis plaats als u niet mobiel genoeg bent om naar de praktijk te komen.

De eerste afspraak bestaat uit een intake en een lichamelijk onderzoek. Zo brengen wij uw hulpvraag in kaart en onderzoeken we het probleem. Dit vindt bij u thuis plaats als u niet mobiel genoeg bent om naar de praktijk te komen. U heeft een verwijsbrief van de huisarts of medisch specialist gekregen.

Dit is een regulier zitting bij u thuis waarbij we de verschillende fase’s van het behandelplan doorlopen. Dit kan behandelen zijn of oefeningen uitvoeren.

Een rapportage wordt geschreven als uw medische gegevens nodig zijn voor derden. Bijvoorbeeld voor een letselschade zaak.

Als u minder dan 24 uur van te voren afzegd, brengen wij kosten bij u in rekening. Deze zijn niet te declareren bij uw verzekeraar.

Belangrijke informatie

Als u geen fysiotherapie in uw aanvullende verzekering hebt, dan zijn dit de tarieven van onze praktijk. Houd er rekening mee dat u uiterlijk 24 uur van te voren uw afspraak kunt afzeggen. Als dit niet lukt, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. U kunt alleen afzeggen/verplaatsen tijdens kantoortijden 09:00 – 17:00 uur op maandag tot en met vrijdag.

Het is mogelijk om onder begeleiding van een fysiotherapeut van Fysiotherapie Waddinxveen 1 op 1 te sporten. Voorafgaand krijgt u een gratis lichamelijk onderzoek waarbij we uw kwetsbare gebieden in kaart brengen en gericht een trainingsschema op maat maken.

*Bij Fysiotherapie Waddinxveen kunt u zelf uw pakket fysiotherapie kopen. Handig als u geen aanvullende verzekering hebt of als u al door uw behandelingen heen bent. Ten opzichte van meeste verzekeraars zijn de behandelingen bij ons 24 maanden te gebruiken in plaats van maximaal 12 maanden bij uw zorgverzekeraar.
Let wel op. U kunt alleen een pakket kopen als uw behandeltraject géén chronisch traject is. U kunt ook niet aan het einde van uw behandeltraject het pakket kopen. Dit kan enkel voorafgaand aan het traject.

Wij werken graag met u samen om weer pijnvrij door het leven te gaan. Maak direct een afspraak