Maak gemakkelijk een afspraak via de "online afspraak maken" functie of bel/app/mail naar de praktijk

Afspraak maken

U hoeft geen verwijzing van de huisarts te hebben om een afspraak bij ons te maken. Dit is vanaf 2006 vrij toegankelijk. U kunt dit direct doen door op “afspraak maken” te klikken of door contact op te nemen met de contactgegevens onderaan de pagina. We zijn alleen op zondag gesloten. Wij verzoeken u een geldig identiteitsbewijs mee te nemen en een handdoek.

No show fee
U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos uw afspraak afzeggen. Mocht u dit niet op tijd doen, worden de kosten van de behandeling bij u in rekening gebracht. Wij mogen dit namelijk niet gewoon indienen bij uw verzekeraar.

Afspraak maken kan op de volgende manieren:

T: +31 (0)6 22443177
E: info@fysio-waddinxveen.nl

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Als u fysiotherapie nodig heeft aansluitend op uw ziekenhuisopname (bijvoorbeeld na een operatie of hart/vaat-aandoening) dan krijgt u hier fysiotherapie voor vergoed vanuit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. U heeft hiervoor wel een verwijzing nodig van de specialist uit het ziekenhuis.
De eerste 20 behandelingen moet u zelf betalen. Als u fysiotherapie in uw aanvullende verzekering heeft, dan kunnen deze gebruikt worden voor de 20 behandelingen.
Vanaf de 21e behandeling wordt fysiotherapie vergoed uit uw basisverzekering. Als uw eigen risico dan nog niet op is, zal uw verzekeraar deze in rekening brengen vanuit uw basisverzekering.

Fysiotherapie zit niet standaard in uw verzekeringspakket. U moet specifiek aangeven bij uw verzekeraar dat u fysiotherapie in uw aanvullende verzekering wilt hebben.

Voor kinderen tot 18 jaar gelden andere regels. De eerste 9 behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Is de klacht nog niet verholpen dan worden de volgende 9 behandelingen ook nog vergoed. Vanaf de 19e behandeling vergoedt de basisverzekering geen fysiotherapie meer en heb je een aanvullende

verzekering nodig. Een uitzondering zijn kinderen met een chronische aandoening; dan worden alle behandelingen vergoed. Wel moet de chronisch aandoening staan op de lijst met chronische aandoeningen.

Wij werken graag met u samen om weer pijnvrij door het leven te gaan. Maak direct een afspraak